Първият по рода си хип-хоп проект с live банда в

...
Първият по рода си хип-хоп проект с live банда в
Коментари Харесай

Bobo&The Gang с нов сингъл и концерт

Първият по рода си хип-хоп план с live тайфа в България - Bobo&The Gang ще показа чисто нов сингъл и цялостен специфичен концерт на 13 ноември в клуб "Терминал 1 " в София.

Освен сингълът, който към момента чака своето заглавие, бандата ще показа за първи път онлайн и още три напълно нови части. Те ще са част от идния им нов албум записите, на който текат сега. Bobo&The Gang са тайфа с неповторим личен жанр и показват изискан авторски хип-хоп с текстове напълно на български език.

Групата е с неповторимо, лично звучене и смесва сполучливо хип-хоп, фънк, соул, джаз и рок. Членове на бандата са едни от най-изявените и приети музиканти у нас - Борислав "Bobo " Димитров - вокал, Росен Ватев - ударни, Ангел Дюлгеров - китара, Ивайло "Топсън " Стайков - клавир, Стойко Милев - бас, Борис "Jaka " Спасов - програминг, Владислав Мичев - тромбон, Волен Милчев - бек вокал.

Специален посетител в събитието на 13-ти ноември ще бъде саксофонистът Димитър Льолев, който взе участие в записите на новия сингъл.

В "Терминал 1 " ще има и особено програмирано осветяване, с цел да бъде удоволствието от вечерта - цялостно! За ценителите на смислената и добре звучаща качествена, българска музика датата 13 ноември се обрисува да е същински празник, а билетите за него към този момент се продават с цялостна мощ.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР