Първият по рода си Elenite Adventure RnB Festival направи фурор

...
Първият по рода си Elenite Adventure RnB Festival направи фурор
Коментари Харесай

100 кила направи фурор на фестивала на Елените! Дара впечатли американските звезди от ONYX

Първият по рода си „ Elenite Adventure RnB Festival ” направи възторг на Черноморието и даде поръчка да се трансформира в най-мащабното събитие през идващите години.

Организаторите се бяха постарали купонът да стартира в 16 часа и да завършва в ранни зори. На 6-и септември огромната звезда Уили Уилям остави без мирис хората на фестивала, на идващия ден американските звезди от ONYX продължиха да държат темпото, а страстите ескалираха на последното празненство, където 100 кила взриви публиката със своите шлагери и автентично театрално наличие.

Организаторите от „ Event Academy ” претърпяха спешна обстановка още през първия ден на фестивала. Уили Уилям изпусна полета си за България и настъпи блъсканица измежду всички на терена. Причина за това е забавяне на предходния му полет от Мавритания до Париж, откъдето е трябвало да се качи с екипа си на самолета за България.

Организаторите стремително реагирали на зародилия проблем и направиха всичко допустимо да му обезпечат различен по-късен полет. Световната звезда съумя да дойде на фестивала на Елените в точния момент и никой, с изключение на уредниците, не научи за спешната обстановка по-рано.

С Уили Уилям бе обещано началото на 3-дневния маратон в курортния комплекс. А на идващия ден американските звезди от ONYX продължиха да радват почитателите на рап и хип-хоп музиката, чиято съществена цел бе да се забавляват от самото начало.

На афтър празненството пък се появи тийнзензацията Дара , дружно с младежка компания.

Тя се качи на сцената и сподели танцувални умения, с които изненада сътрудниците си от група ONYX и персонално я поздравиха. През мощната музика се промъкваха клюки, че Дара е предпочела фестивала, вместо да прекара последни два дни с гаджето си Константин Трендафилов – Папи Ханс , който е участник в новия сезон на „ ВИП Брадър ”.

Първите две вечери наш кореспондент видя и Джулиана Гани в компанията на новия си обичан Илиян Найденов.

Двамата бяха подбрали тематични за празненствата тоалети и от самото начало не стопираха да танцуват и да приковават всички погледи към себе си. Бобо също се забавляваше и се радваше на сътрудниците си на сцената.

Десетина мотористи пък придадоха спомагателна тежест на фестивала, фурсирайки своите мощни машини от сцената. Само претърпелите го знаят по какъв начин кожата настръхва от плача на мотор.

Първият по рода си фестивал на Елените се получи по-добре и от предстоящото. Организаторите са надъхани и за идната година, когато се надяват да надминат тазгодишния триумф и да поканят повече и още по-големи звезди. Тяхното предпочитание е фестивалът да се трансформира в традиция и феновете на този жанр музика да имат своето време за зававление – да избягат от сивото всекидневие и познатите физиономии и да се причислят към една 3-дневна приказка, която остава в съзнанието незабравими мемоари за едно вълнуващо прекарване.

Безспорно 100 кила бе най-чаканият и за секунди подвигна градуса на настроението. Изпя едни от най-големите си шлагери, само че постоянно гласът му бе заглъхнал от екзалтираните крясъци на разгорещената аудитория.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР