Първият път, когато видяхме променената до неузнаваемост Адел, бе в

...
Първият път, когато видяхме променената до неузнаваемост Адел, бе в
Коментари Харесай

Това ли е новото гадже на Адел

Първият път, когато видяхме променената до неразбираемост Адел , бе при започване на годината, по време на почивка на Карибите. Тогава компания й правеше другарска група, измежду която се отличи Хари Стайлс.

И когато забележим две звезди на едно място, друго от сцената, не закъсняват и съмненията дали посред им няма освен това от другарски взаимоотношения . Така известно време имаше съмнения дали изпълнителят не е новият мъж до отслабната и разхубавена Адел.

В последното си изявление с Хауърд Стърн обаче, Стайлс не изключително изрично опроверга тези клюки . За него е ясно, че в сходни обстановки те са неизбежни, като нито отхвърли, нито удостовери за по-интимни връзки.
 Снимка 470199

Намекна обаче, че двамата с Адел може би работят дружно по музикален план . Това може да звучи разочароващо за някое почитатели на по-пикантните вести, само че сигурно би било приятна изненада за меломаните.
 Адел, сватбата на Лаура Докрил и Хюго Уайт, и още фотоси от новата секси визия на певицата
Адел - все по-секси и все по-щастлива

Певицата продължава да ни изумява

Все отново, чакаме с неспокойствие новия албум на певицата, в който нищо чудно да влезе и колаборация със Стайлс, написа Metro.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР