Първият път е през май 2014 г., няколко месеца след

...
Първият път е през май 2014 г., няколко месеца след
Коментари Харесай

Вижте През Какви Житейски Премеждия Е Преминал Малкия Костинбродския! Синът На Йоско Е Получил Най-Хубавите Новини С Белезници

Първият път е през май 2014 година, няколко месеца откакто Костинбродския изчезва. Тогава синът му е тикнат в ареста по съмнение за кражба на кола. Иван е засечен с приятели от ченгетата със отмъкнатия автомобил, а след гонка апашите били хванати. Запознати разясниха тогава, че лъскавото возило може да е отмъкнато поради скъпите му джанти. Докато транспортират дребен Йоско сред районното в Костинброд и Националното разследване, той научава, че красивата му половинка Мария го е дарила с рожба и стартира да се проклетисва, че поради нелепости не може да види бебето, написа столичен ежедневник.

Историята се повтаря след време, когато Иван и хубавата Мария чакат второ отроче. Вместо да участва на раждането и да помогне за грижите, Иван отново е закопчан с белезници. Този път повода е разстрелът на главния очевидец по делото против бандата " Килърите 4 “, чието управление проверяващите приписват на духналия престъпник от село Безден. Хрисим Хрисимов е разстрелян през декември 2014 година, единствено две седмици откакто дава уличаващи показания против групата за мокри поръчки.

Именно той оповестява на спецпрокурорите, че хората на Йоско имат пръст в покушението против Филип Найденов-Фатик, за което обаче не се събират задоволително доказателства. Свидетелят идва в спецсъда с защита и споделя, че се усеща заплашен. Разпитват го при закрити порти, само че макар отбраната дни по-късно е екзекутиран с осем патрона. За убийството са арестувани Иван Йосифов, Ивайло Симеонов-Богьовеца, Вергил Славов и Александър Йорданов. Ченгета тарашат къщите им с вярата да открият улики за разстрела. Въпреки опитите проверяващите не намират доказателства и се принуждават да освободят обвинените.

Иван е благополучен, че може да се върне в фамилната къща в родния Безден и да е с околните си. Той е грижлив и добър татко, хвалят го роднините. Щастието не може да е напълно цялостно, тъй като липсва Йоско - главата на фамилията. Всеки път, когато се сещал за татко си, усмивката на Иван помръквала, тъй като доста му липсвал, описват осведомени.

Малък Йоско таман си мислел, че се е отървал и скоро няма да има алъш-вериш с полицията. Идилията бе помрачена в края на юни, когато Иван е арестуван с още десетина души на връх Шипка като водач на тайфа за разпространяване на опиати. По данни на прокуратурата групата се стремила да завземе наркопазара в столицата. За задачата дилъри от крайни софийски квартали били принуждавани да продават дрога за новата формация.

Според разкрития на ченгетата Иван Йосифов се забъркал с лейтенанта на Сако - Стефан Гевгелийски. Той поръчал да бъдат очистени или пребити няколко прокурори и ченгета, които го разследвали. Щял да се отплати на Иван с хероин за близо половин милион лв.. Наследникът на Йоско виждал в предлагането опция да отмъсти за неволите на татко си. Запазването на фамилната чест в този момент може да лиши Иван Йосифов от най-близките му за дълго време поради тежките обвинявания.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР