Първият онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на

...
Първият онлайн концерт на Виктория, която ще представи България на
Коментари Харесай

Виктория с първи онлайн концерт от дома ѝ

Първият онлайн концерт на Виктория , която ще показа България на Евровизия 2021, ще бъде излъчен онлайн от вкъщи ѝ в София тази събота. Всички фенове на музиката ще могат го гледат изцяло гратис на на 28 март от 20 часа българско време.

„ Нямам самообладание за концерта, тъй като от дълго време си бленувам да направя нещо сходно. Ще изпея “Tears Getting Sober ” онлайн и се надявам да развеселявам всички, които чакат моето осъществяване на тази ария. Подкрепата, която получих последните седмици ме кара да се усещам по-щастлива от всеки път. “, не скри вълнението си младата певица.

Българската ария на Евровизия 2020 “Tears Getting Sober ” попадна в програмата на музикалната телевизия MTV. Видео на Виктория беше излъчено за първи път във вторник. “Tears Getting Sober ” беше един от любимците за успеха на Евровизия 2020 преди състезанието да бъде анулиран. Композицията провокира голям интерес измежду интернационалните публицисти и музикалните почитатели и трансформира Виктория в един от най-обсъжданите български актьори.

През уикенда младата певица показа и своето първо Q&A видео, в което дава отговор на доста от най-задаваните въпроси към нея през последните седмици. Виктория разкри и малко повече за себе си, като за първи път сподели и дома си в София.

Видеото, в което Виктория отговоря на въпросите на своите почитатели:

На 21 март в ефира на Българска национална телевизия беше оповестено, че Виктория ще бъде българският представител на 65-тото издание на Евровизия, което ще се организира през 2021 година. Тя трябваше да показа страната ни на Евровизия 2020 в Ротердам с песента “Tears Getting Sober ”, само че музикалната конкуренция беше изместена за 2021 година поради пандемията от ковид в Европа.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР