Първият общински многоетажен паркинг на Пловдив вече е със строително

...
Първият общински многоетажен паркинг на Пловдив вече е със строително
Коментари Харесай

Многоетажният паркинг в Западен на крачка от първа копка

Първият общински многоетажен паркинг на Пловдив към този момент е със строително позволение, научи Plovdiv24.bg . То е издадено на символичната дата 14 февруари, от петък - 15 февруари, пък тече 14-дневният период, в който то може да бъде обжалвано. Това описа за читателите ни кметът на регион " Западен " Димитър Колев, който е претрупан с виновната задача да съблюдава плана.

След това идва моментът за дългоочакваната първа копка на обекта. Нагласите са тя да бъде направена при започване на месец март.

" Паралелно тече доразчистване на терена. От идната седмица ще стартира слагане на ограждения и скупчване на материали ", предизвести пловдивчани Колев. Като цяло за строителството са планувани 240 дни, напомни той.  

Припомняме, че паркингът, който ще бъде построен при кръстовището на улиците " Орфей " и " Звезда ", ще е на 4 равнища, партерът ще е зона за публично обслужване с пространства чартърен, а останалите три етажа ще поемата общо 153 автомобила. Средствата за построяването му - 3 500 000 лв., са обезпечени от бюджета на града и са налични.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР