Първият му хит ”Спаси ме”, композиран от известния македонски композитор

...
Първият му хит ”Спаси ме”, композиран от известния македонски композитор
Коментари Харесай

От любимец на македонската публика до подпалвач - кой е Ламбе Алабаковски?

Първият му шлагер ”Спаси ме”, композиран от известния македонски композитор Дарко Димитров, го трансформира в същинска звезда. Но уви, през днешния ден стана ясно, че известният музикант е задържан по съмнение за палеж на културния дом „ Иван Михайлов” в Битоля на 4-ти този месец.

През 2013 година Ламбе се дами за обичаната си Магдалена, с която имат двама сина. В един миг той взема решение да напусне Македония и да търси щастието в Съединени американски щати. След като от години живее във Флорида, Ламбе се завръща в Македония предходната година със фамилията си.

След завръщането си в родината се качва на същата сцена, на която е почнала музикалната си кариера.

Наскоро той беше част от концерта в чест на Тоше Проески и Аки Рахимовски, който се е провел точно в Битоля. " След 7 години пауза и едно прелестно нулиране, бих желал да продължа с музиката, тъй като това е моят гений от Бог. Планирам песни и видеоклипове, които се надявам да бъдат осъществени до края на тази година. M2 беше завладяващо шоу, което разкри доста гении. Днес са минали 17 години оттогава, само че към момента се приказва за него ", споделя още Ламбе Алабаковски.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР