Първият модел, разработен на за новата марка CUPRA – кросоувърът

...
Първият модел, разработен на за новата марка CUPRA – кросоувърът
Коментари Харесай

CUPRA Formentor е новата официална кола на „Барселона“

Първият модел, създаден на за новата марка CUPRA – кросоувърът Formentor, е новият формален автомобил на футболен клуб „ Барселона “, оповестиха от испанската компания. Обявяването на съдействието съответствува със старта на приемане на поръчки за машината, която ще може да се поръчва от през днешния ден. Испанската марка, която до неотдавна беше поделение на SEAT, чака сериозен интерес към кросоувъра, откакто досега за получени над 20 000 запитвания за него.
Така CUPRA Formentor се трансформира в първия модел, определен за формален автомобил на ФК “Барселона ”. Според основния изпълнителен шеф на новия бранд – Уейн Грифитс, това е изцяло натурален ход на събитията, защото моделът е проетиран, създаден и създаван в Барселона.
Като част от партньорството, новият автомобил ще бъде възложен на футболистите на каталунския гранд, които ще имат разполагаем големи благоприятни условия за персонализация на кросоувъра. Един от първите играчи, които показаха желанието си да сграбчен флагмана на марката, е немският вратар Марк тер Щеген, който стана международен дипломат на CUPRA предишния февруари.


Освен това CUPRA ще създаде взаимни акции за разпространение с ФК " Барселона ", ​​за да направи новия модел на марката по-добре прочут в целия свят. Тези акции включват проявление на CUPRA Formentor на “Камп Ноу ”, незабавно откакто почитателите могат да се върнат на стадиона.
Кросоувърът CUPRA Formentor ще бъде първият модел на новата марка, който ще бъде създаван в Марторел край Барселона. Моделът е оборудван с 2,0-литров TSI турбобензинов мотор с мощ 310 к.с. (228 кВт) и въртящ миг 400 Нм.
Ексклузивният цвят на екстериора Petrol Blue Matt внася спомагателна грациозност и характерност на автомобила, подчертана от отличителния тип на златистите 19-цолови джанти, зад които се крият 18-цоловите спирачки Brembo. Спортният екстериорен дизайн на CUPRA Formentor е комбиниран с модерния му интериор, който включва кожени седалки в цвят Petrol Blue, както и занаятчийски изпипани златисти елементи и акценти в композиция с черен алуминий.
Излизането на CUPRA Formentor на пазара е планувано за есента. През ще бъде пусната на пазара и PHEV plug-in хибридна версия със систематична мощ от 245 к.с. и пробег в режим напълно на електричество от към 50 км.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР