Първият модел, който ще пусне на пазара Купра - създадената

...
Първият модел, който ще пусне на пазара Купра - създадената
Коментари Харесай

Първият модел на "Купра" ще е на базата на "Сеат Атека"

Първият модел, който ще пусне на пазара " Купра " - основаната преди броени дни дъщерна марка на " Сеат " за спортни коли, ще е " Атека " с мощ 300 конски сили. Моделът ще дебютира на автосалона в Женева (6-18 март).

Моторът е двулитров бензинов и се смята за един от най-високотехнологичните елементи на " Фолксваген Груп ", като екипиран в това число със специфичен филтър за хващане на твърдите частици.

 Първият модел на
© Сеат

Скоростната кутия е седемстепенна автоматизирана с двоен съединител, задвижването е 4Х4. " Купра Атека " има ускоряване до 100 км/ч за 5.4 секунди и оптималната скорост от 245 км/ч.

Водачът на кросоувъра може да избира сред шест режима на работа на задвижването на четирите колела – естествен, състезателен, самостоятелен, сняг, оф-роуд и Cupra. Окачването е адаптивно.

 Първият модел на
© Сеат

Отвън " Купра Атека " наподобява много по-агресивно от общоприетата версия на кросоувъра. В салона спортното лъчение се предава от кожа алкантара, алуминиеми педали и акценти, реплика на въглерод и контрастни шевове.

Автомобилът ще се предлага в няколко специфични пакета. Кръстеният Performance включва 18 цолови джанти и спирачки на " Брембо " има и един с външни карбонови акценти, и един с акценти от въглеродни нишки в салона.

 Първият модел на
© Сеат

Всичко, което би трябвало да знаете за: Автосалон Женева (472)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР