Първият министър-председател, който посещава това място е Борисов. С това

...
Първият министър-председател, който посещава това място е Борисов. С това
Коментари Харесай

В Лесидрен обориха социологическите агенции

Първият министър-председател, който посещава това място е Борисов. С това изказване се обърнаха към премиера в ловчанското село Лесидрен, където той бе на аудиенция през днешния ден.

" Искам единствено да дойдете отново ", сподели възрастен гражданин на селото.

" Ти оспорваш всички социологически организации ", отвърна му задушевно министър председателят, който изброи и триумфите на вчерашните частични локални избори.

" Вчера в 16 обитаеми места в разнообразни краища на България имаше избори. ГЕРБ завоюва в 9 от тях, а на 2 още сме на балотаж. Водихме люта борба с Българска социалистическа партия и Движение за права и свободи, които бяха дружно, както са единни в Народното събрание. Доказахме, че ГЕРБ е в добра кондиция ", сподели още Борисов.

" Единственото, което не могат да прозрат, блага, е, че единствено съединението прави силата. Какъв е тоя напън за предварителни избори?! ", обърна се той към жителка на Лесидрен.

Възрастните поданици на ловешкото село благодариха на премиера и за отпущането на 50 лева към пенсиите - мярка, подхваната поради COVID-19.

Борисов беседва с хората, те му споделиха някои от проблемите си за региона. Събралите се хора го посрещнаха задушевно, с овации. Не липсваха и обичайните селфита.

Деца в парка пък бяха запитани от възрастните: " Кой е пристигнал на посетители? ". Борисов пък се позаинтересува да не би децата да отсъстват от учебно заведение и им заръча да се учат.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР