Уелските шофьори са призовани да спрат да разчитат на сателитни навигации - ето защо

...
Първият министър Марк Дрейкфорд каза, че промяната ще защити живота
Коментари Харесай

Първият министър Марк Дрейкфорд каза, че промяната ще защити живота и ще намали напрежението върху NHS в Уелс - спестявайки на здравната служба на страната £92 милиона на година.

Ръководителят на политиката на RAC Саймън Уилямс каза: „Жизнено важно е шофьорите да са напълно наясно с пристигането на ограничението от 20 мили в час в Уелс и да обръщат пълно внимание на всички пътни знаци.

"И докато системите за сателитна навигация не бъдат напълно актуализирани, те не трябва да разчитат на тях, за да знаят какво е ограничението на скоростта на даден участък от пътя на Уелс."

Той добави, че съответствието с Ограниченията от 20 мили в час са „доста лоши“ и се твърди, че би било „по-ефективно да се насочват към зони, където са най-необходими“, като например жилищни пътища или улици с голямо движение.

„Дори ако спазването на новите ограничения от 20 мили в час е лошо, то би трябвало да доведе до цялостно намаляване на скоростите, което ще има положителен ефект върху пътната безопасност“, каза г-н Уилямс.

Планове за нови искра за статут на национален парк. Clwydian Range и Dee Valley зоната „не могат да се справят“

Някои от новите знаци за ограничение на скоростта в райони като Conwy, Gwynedd, Newport, Torfaen, Wrexham и Flintshire са обезличени, според докладите.

Междувременно уелските консерватори, които са против промяната, изтъкнаха правителствени документи, според които увеличеното време за пътуване може да струва на икономиката на страната между £2,7 млрд. и £8,9 млрд.

Още новини от Обединеното кралство:
Мъж загина, след като беше нападнат от две кучета
Полетите бяха отменени след „отсъствие на персонала с кратко предизвестие“

Изображение: Първият министър на Уелс Марк Дрейкфорд защити ограничението на скоростта промяна

Г-н Дрейкфорд отговори на опасенията относно това как ще се прилагат новите ограничения на скоростта.

„Това не е промяна, която се въвежда, за да затрудни живота на хората и следователно правоприлагащите органи ще подходете към него по този начин", каза той.

"Подходът ще бъде разумен, при който даваме на хората шанс да свикнат с новия режим.

"И тогава , както казва полицията, хора, които явно и умишлено не са готови да се подчиняват на правилата, които всички останали ще следват, тогава това ще бъде различен въпрос."

Първият министър също настоя, че има множество подобрения към понижената граница.

„Това ще помогне да направим нашите улици по-тихи, намалявайки шумовото замърсяване, а по-ниските скорости ще дадат на повече хора увереността да карат велосипед и да се разхождат из местните си райони и ще насърчат децата да играят на открито ”, каза той по-рано този месец.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР