Първият медицински дезинфектор за болнични помещения и един за линейки

...
Първият медицински дезинфектор за болнични помещения и един за линейки
Коментари Харесай

Болницата във Видин получи UVC апарат за 100% дезинфекция

Първият медицински дезинфектор за болнични пространства и един за коли за спешна помощ към този момент отпътуваха за Видин дружно с екип, който ще инструктира медиците в града по какъв начин да ги употребяват. Това стана с помощта на дарителската акция.
Към момента са събрани почти 15 000 лева за.
С новия уред болничното заведение във Видин ще може да се дезинфекцира за към 3 дни и уредниците на акцията се надяват, че по този метод ще се понижи разпространяването на ковид там.

Качествената стерилизация, която да обезпечи оптимално безвредна среда и преграда против вътрешно-болнични инфекции, е от сериозна значимост сега. Болниците и колите за спешна помощ са най-уязвимите точки, които елементарно могат да се трансфорат в огнища на болест, като в други страни. 
Професионалните апарати за UVC стерилизация унищожават 100% от съществуващите вируси, бактерии, гъби, акари и други за рекордното време от 5 до 25 минути. За 100% стерилизация на коли за спешна помощ с UVC устройства са нужни най-много 10 минути. Този способ за стерилизация обезпечава освен 100% резултат, само че и разрешава допустимо най-бързата и качествена стерилизация.

Необходимата сума за закупуване на 10 огромни апарата за стерилизация на пространства до 400 кв. м. и 20 дребни за дезинфекцията на коли за спешна помощ, е 71 760 лева . Всички закупени апарати ще бъдат дарени на нуждаещи се лечебни заведения в страната.

 
 
 
 
 
 
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР