Първият мандат най-вероятно няма да се реализира, прогнозира пред доц.

...
Първият мандат най-вероятно няма да се реализира, прогнозира пред доц.
Коментари Харесай

Политолог: Първият мандат - либрето на опера, която никога няма да прозвучи

Първият мандат най-вероятно няма да се осъществя, предвижда пред доцент Петър Чолаков - политолог от Института по философия и социология към Българска академия на науките пред БНР.

" Това ще бъде като либрето на една опера, която в никакъв случай няма да прозвучи. Ще забележим лист на героите, само че няма да се сложи на сцената, няма да забележим тая режисура. Цялото упражнение е напълно за вътрешнопартийна консумация. По отношение на останалите мандати по същия метод – задачата е да бъдат издигнати имена, които да показват в по-добра светлина партията, която ги поддържа и издига ".

" Тези професорски кандидатури и преди ги виждахме – когато имаше президентски избори - с проф. Герджиков, в този момент - с проф. Габровски. Както се споделя, към този момент единствено светец, духовник, може би атонски духовник би трябвало да предлагат идващия път ", добави още доцент Чолаков. 

Проф. Габровски прави услуга на ГЕРБ, тъй като със своята известност оказва помощ на тази политическа мощ, обикновената логичност изисква по някакъв метод да му се отблагодарят, изясни той.

Политологът допусна, че президентът Румен Радев още веднъж ще заложи на Българска социалистическа партия с третия мандат.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР