Първият мач за Нефтохимик от първенството на Втора лига предстои

...
Първият мач за Нефтохимик от първенството на Втора лига предстои
Коментари Харесай

Нефтохимик без двама срещу Спартак

Първият мач за Нефтохимик от шампионата на Втора лига следва на следващия ден /20.07/. След като си извоюваха правото да се върнат в професионалния футбол, „ шейховете “ ще започват новия сезон с дуел против Спартак (Варна).

Срещата стартира в 19:30 ч., на стадион „ Арена Созопол “. Днес, на стадиона в Долно Езерово, възпитаниците на Диян Петков организираха последното си занятие преди мача. Двама от тях сигурно няма да влязат в групата за мача със Спартак. Това са нападателят Иван Колев и бранителят Пламен Тенев. Колев получи травма на коляното по време на контролната среща с Тунджа (Ямбол) и към момента не тренира пълноценно с тима. Пламен Тенев пък е с разтежение на прасеца от тренировката във вторник и също няма да може да помогне на съотборниците си на следващия ден.

Билетите за първия мач от шампионата на Втора лига сред Нефтохимик и Спартак ще са на цени от 5 лева за всички браншове на стадиона и 20 лева за ВИП ложата. Деца до 7-годишна възраст ще влизат гратис. Ще работят два пункта за продажба на билети, които ще бъдат отворени два часа авансово.

Ето и групата на Нефтохимик за утрешното домакинство:

Росен Андонов, Павел Здравков, Николай Костов, Цветомир Цонков, Йолиян Милков, Михаил Георгиев, Кристиян Мирославов, Деян Христов, Борирмир Карамфилов, Цветан Чахов, Атанас Ташолов, Цветан Чахов, Диян Молдованов, Иван Цачев, Живко Петков, Джунейт Али, Галин Димов, Мирослав Радев, Радослав Апостолов, Димитър Костадинов

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР