Първият мач на Григор Димитров на турнира от сериите АТП

...
Първият мач на Григор Димитров на турнира от сериите АТП
Коментари Харесай

Дъжд отложи двубоя на Григор Димитров в Китай

 Efbet2023 Horizontal
Първият мач на Григор Димитров на шампионата от сериите АТП 250 в китайския град Чънду беше отсрочен. Причината е дъжд, който на процедура не разреши срещата на българина да се организира. Димитров трябваше да се изправи против Пабло Варияс (Перу). Това беше единственият дуел на сингъл, който не съумя да се изиграе в петъчния ден. Така мачът сред двамата ще се организира на следващия ден, към 8 часа сутринта българско време.

Димитров е трети подложен в схемата и по тази причина стартира непосредствено от осминафиналите, като това е първият му формален шампионат след US Open и първият на китайска земя от 2019 година насам. При победа над Варияс в събота, българинът ще срещне австралиеца Кристиан О`Конъл (№53) на четвъртфиналите.

При последното си присъединяване в Чънду преди четири сезона Григор победи Дан Еванс, а на четвъртфиналите отпадна след трисетова драма против Александър Бублик, който след това загуби борбата за трофея от Пабло Кареньо Буста.Григор е в горната половина на жребия и може да срещне Александър Зверев преди финала, като германецът е подложен под номер 1.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР