>Първият концерт от турнето беше съвсем скоро след излизането на

...
>Първият концерт от турнето беше съвсем скоро след излизането на
Коментари Харесай

Любо Киров представя новия си албум Както преди във Варна

>
" Първият концерт от турнето беше напълно скоро след излизането на албума и премиерата на видеото към " Още от теб “. Публиката в Античния спектакъл в Пловдив ме развълнува и трогна с това, че към този момент знаеше частите, хората пяха с нас от самото начало. Щастлив съм, че музиката, която върша, допира и вълнува! Направихме неща в този албум, които ме накараха да се усещам като 20-годишен юноша и по тази причина го кръстихме “Както преди ". Това не значи остарели песни, изпълнени отначало, а показва младежкия възторг, с който работихме всички. Минаха много години, в които се потвърди, че в случай че някой обича да прави нещата почтено, по този начин, както счита за вярно, той ще остане във времето! ", споделя изпълнителят.

Билетите за концерта са стеснен брой, само че към момента се продават на касите на Летния спектакъл и на www.eventim.bg Следващите концерти от турнето " Както преди “ ще бъдат в летните театри на Варна (16 август), Русе (04 септември)  и Велико Търново (05 септември).

Албумът " Както преди “включва 11 записа (8 нови песни, два ремикса на синглите " Още от теб " и " Целият живот си ти " и една радио версия на " Още от теб " ) и се издава и популяризира на физически носители (CD и червен винил) и в цифрова версия от Вирджиния Рекърдс.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР