Първият концерт на живо в Гласът на България“ премина емоционално

...
Първият концерт на живо в Гласът на България“ премина емоционално
Коментари Харесай

Сълзи и разтърсващи изпълнения в „Гласът на България“

Първият концерт онлайн в „ Гласът на България “ мина прочувствено и с доста мощни осъществявания. Битката в тима на Графа, което даде и началото на шоуто, беше равностойна, само че за жалост завърши със загуба за Симеон Желязков, който получи минимум поддръжка.

Така Влади Ампов продължава напред с Мария Пашалийска, Ягода Тренева и Рафаел Пашамов. Той имаше сериозен мотив да се разчуства на сцената, защото като се изключи че беше подсилен от феновете, в залата беше и майка му, с която не се е виждал от 5 години.

Камелия пък изненадващо се раздели с гласовитата Гергана Великова. Въпреки недоброто показване на Никола Чочоев, феновете го поддържаха и той отиде на полуфинал дружно с Оливия Николова и Никол.

За Поли Генова концертът беше най-драматичен. Освен че беше разплакана от осъществяването на Виктория Динкова, тя се раздели и с една от фаворитките в тима си – рускинята Анастасия Белявская. Тя ще се бори за короната още с Александър Савов и Анна Азатян.

Краят на шоуто беше даден от отбора на Иван Лечев. Той ще се бори за купата с трио „ Тринити “, Ния Петрова и Никола Здравков.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР