Първият Inter Academy Camp Bulgaria вече е в историята. Дебютният

...
Първият Inter Academy Camp Bulgaria вече е в историята. Дебютният
Коментари Харесай

Първият Inter Academy Camp Bulgaria остави в историята безброй усмивки и щастливи деца

Първият Inter Academy Camp Bulgaria към този момент е в историята. Дебютният детски футболен лагер на " нерадзурите " у нас предложи незабравими страсти на 107 деца от страната и чужбина, които си потеглиха от китното морско градче извънредно удовлетворени от преживянето, само че и леко тъжни от настъпилия завършек на една " черно-синя " приказка.

В продължение на шест дни - сред 10 и 15 юли, гениите упражняваха под управлението на експертите от Inter Academy, на които помагаха изявени български сътрудници. Децата имаха опция да се насладят освен на разнородни тренировки, включващи механически, тактически и кондиционни извършения, само че и да проведат специфични проби на терен, които да покажат какво е моментното им равнище.

 Снимка 368815
Източник:

Своите познания на малчуганите предадоха основният координатор на италианския екип Луиджи Майнолфи и сътрудниците му Габриеле Дзанон, Андреа Карнио, Матео Малгарини и Джузепе Фонсека. От българска страна пък за подобряването на уменията на участниците се грижиха Калоян Георгиев, Емануел Луканов, Троян Радулов, Александър Капитански, Станислав Антонов, Ганчо Проданов и Мартин Петков.

Освен в двуразовите тренировки децата имаха опция да се включат в проведения шампионат по Pro Evolution Soccer и специфичната игра на Nike, като за най-хубавите имаше дарове, обезпечени от сътрудниците на събитието. С изненади за всеки един участник се включиха и MasterCard и формалният фенклуб на Интер в България, а за родителите се бе погрижил автомобилният колос Волво.

Финалният ден на Inter Academy Camp Bulgaria завърши със специфична хореография, шампионат и голям брой фотоси за спомен с уредниците от Сдружение " Бъдеще посредством спорт " и Община Бяла и треньорите на кампа. Най-големи и специфични благодарности по време на формалната гала по закриването на лагера бяха отправени по адрес на кмета на град Бяла господин Анастас Трендафилов, който спомага извънредно доста за удобното протичане на детското футболно събитие.

 Снимка 368816
Източник:

Стотици фотоси, дело на приятелите от Build Video, запечатаха усмивките на всички деца на възраст от 5 до 17 години, които в границите на шест дни дадоха най-хубавото от себе си, с цел да попаднат измежду определените пет, които ще имат късмет да покажат качествата си по време на Inter Academy Day в Милано. В края на церемонията малчуганите получиха специфични документи за присъединяване в кампа, а някои от щастливците си потеглиха с подписани от футболистите на Интер фланелки.

 Inter Academy Camp Bulgaria публично бе открит
Inter Academy Camp Bulgaria публично бе открит

Петима италиански и седем български треньори ще работят в идващите пет дни със 107 участници от цяла България и чужбина
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР