Първият Играч на феновете“ е Пламен Андреев.Генералният спонсор на Левски

...
Първият Играч на феновете“ е Пламен Андреев.Генералният спонсор на Левски
Коментари Харесай

Първият „Palms Bet Играч на феновете“ е Пламен Андреев

Първият „ Играч на почитателите “ е Пламен Андреев.Генералният спонсор на Левски стартира формалното връчване на премията „ Играч на почитателите “. Това стана на първия мач на Левски от втория полусезон на българското състезание – при семейството на „ сините “ на ЦСКА 1948. Двубоят приключи 0:0, а вие последователите гласувахте на уеб страницата levski.vote.

Отличието отиде в ръцете на най-хубавия състезател – Пламен Андреев.Гласуването бе интензивно от началото на второто полувреме на дуела на „ сините “ до 15 минути след последния съдийски сигнал!

Всички дали своят вот ще могат да вземат участие и в лотария с награди, обезпечени от генералния спонсор на 26-кратния първенец на България – !

Инициативата с дейното присъединяване на последователите продължава и идната седмица, когато Левски гостува на Черно море. Двубоят на стадион „ Тича “ е на 2 ноември, сряда, от 17.15 часа. Тогава, още веднъж с тяхна помощ, ще определим кой е бил най-добре представилият се футболист на „ сините “ край морето! „ Играч на почитателите “! Ти избираш!
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР