Първият хотел на Гребната база в Пловдив ще остане в

...
Първият хотел на Гребната база в Пловдив ще остане в
Коментари Харесай

Багери бутат първия хотел на Гребната база в Пловдив

Първият хотел на Гребната база в Пловдив ще остане в историята. Багери бутат постройката на " Джия Бийч " близо две години, откакто едноименният ресторант беше срутен със земята.

Мястото остава запечатано на хиляди фотоси на пловдивчани, които са си споделили " Да ". Още при бутането на ресторанта бе сложена осведомителната табела, съгласно която на негово място ще има апарт хотел. Според импортираното тогава в община Пловдив капиталово желание постройката трябваше ще бъде на 6 етажа с под земята паркинг. В нея ще има 57 жилището и 2 магазина. РЗП-то на постройката е съвсем 6 000 квадрата.

До строителство обаче не се стигна, а в това време компанията е продадена на предприемача Максим Митков от Жечка и Жечко Желязкови, които държаха " Джия бийч ".

Към момента няма изясненост дали капиталовото желание е модифицирано, само че това е прекомерно евентуално, поради, че се предвиждаше преходният план да се осъществя единствено в предната част на имота.

лед бутането и на хотела, евентуално новият притежател на сдружението Митков ще се пристъпи към градеж.

Ресторант " Джия Бийч " бе първата постройка, издигната в непосредствена непосредственост до Гребния канал. След това там бе повдигнат " Ландмарк хотел ", а в съседство на 17 декара се простира имението на притежателя на компанията " Макском " Максим Митков.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР