Първият град от турнето на Лили Иванова, което и тази

...
Първият град от турнето на Лили Иванова, което и тази
Коментари Харесай

Билетите за концерта на Лили Иванова в Пловдив са разпродадени

Първият град от турнето на Лили Иванова, което и тази година е под надпис " За пълноценни мигове с музиката ", към този момент е изцяло разпродаден. Няколко седмици след оповестяването на датата, местата за концерта в Пловдив към този момент са изчерпани. Градът на тепетата ще посрещне огромната ни изпълнителна на 21 февруари в спортната зала на най-новия състезателен комплекс С.И.Л.А.
" Музиката, музикантите, новите песни, екипът, с който работя, и най-много публиката - моят най-точен аршин за всичко. Това за мен значи пълноценното другарство с музиката ", споделя огромната ни певица.

В Пловдив огромната ни изпълнителка ще излезе пред над 2 000 индивида, като на сцената с нея ще бъдат потвърдени музиканти като Ангел Дюлгеров, Огнян Енев, Веселин Веселинов-Еко, Орлин Цветанов, Росен Ватев и вокално трио ЛаТиДа.

Лили Иванова разгласи първите дати от турнето си през 2018 безусловно дни след извънредно сполучливото национално турне предходната година, приключило с два следващи изцяло разпродадени концерта в зала 1 в НДК в края на месец октомври. След Пловдив другите градове с доказани концерти са Варна (20 март, в Двореца на културата и спорта във Варна) и Русе (22 март в зала Булстрад Арена). Трите концерта са единствено началото от серия зали и градове, които ще бъдат обявявани последователно.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР