Първият голям случай беше с Бобокови, чийто бизнес се простира

...
Първият голям случай беше с Бобокови, чийто бизнес се простира
Коментари Харесай

И. Бакалов: Рано или късно парламентът със закон ще назначи специален прокурор да разследва Гешев и Борисов

Първият огромен случай беше с Бобокови, чийто бизнес се простира и в Турция, Украйна, Молдова, Италия, Нигерия и други, съдружници са на огромна интернационална компания - " Тексако ".

Удариха ги по този начин преднамерено, да навредят на бизнеса им. Дали тъй като не са снасяли на Капо ди тути капи и каскети, не се знае. Един ден ще се разбере.
Арестуваха Бобокови, собсвеници на голям брой компании, и разпространяваха по малките екрани, че едната от тях е внасяла боклуци от Италия и замърсила. Телевизиите демонстрират в новините фрагменти на вносен отпадък за горене в тецове, а става дума за оловен скрап за производството на акумлатори у нас.

Извадили фотосите от телефона на единия брат и ги дали на " 24 часа " да ги разгласява, да се види, че е бил на ваучър с Божков.
Раздадоха на медиите бележки, нахвърляни от единия брат на гърба на фотография, в които се виждат имена и милиони против тях. Оказва се, че това са бележки по книгата " Най-богатите българи ". Прокуратурата е като организация " Пик ", даже на по-ниско ниво.
След това по какъв начин да им вярваш за " Нексо " по какъв начин финансирали тероризма? Или " Тад груп " кибертероризъм?

За тези мошеничества един ден ще има съд. Рано или късно Народното събрание със закон ще назначи специфичен прокурор (или двама) да проверява Гешев и Борисов. И няма да се измъкнат с давностни периоди, в такива сформира на Наказателен кодекс попадат, че ще ги застигне.

 

Иван Бакалов, Facebook

Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР