Първият гол на Вивиан Миедема от декември 2022 г. гарантира,

...
Първият гол на Вивиан Миедема от декември 2022 г. гарантира,
Коментари Харесай

Вивиан Миедема прави дългоочаквано завръщане в таблицата с резултата, след като Арсенал победи Ливърпул

Първият гол на Вивиан Миедема от декември 2022 година подсигурява, че Арсенал поддържа темпото на водача в Женската Суперлига Челси, откакто победи Ливърпул с 2-0.

Обстоятелствата в неделя вечерта не можеха да бъдат по-добри за искряща, спортна спекулация. Мениджърът на Арсенал Йонас Ейдевал поемаше кормилото за 100-ти път, до момента в който неговата страна продължаваше да преследва водача в лигата Челси. Междувременно клубна рекордна навалица от 6085 почитатели се събраха в Prenton Park, с цел да видят дали Ливърпул може да се оправи с още един огромен скалп този сезон.

Може би предвидимо тогава, мач, който се похвали с всички съставки, изчезна под тежестта на упованията. Нито домакините, нито гостите съумяха да произведат някаква смислена офанзива в продължение на дълги интервали от мача и мърлявото, тъмно първо полувреме в последна сметка продължи във второто.

Мениджърът на Ливърпул Мат Биърд може би беше по-щастливият от всички двама мениджъри на почивката, като неговата страна сподели голя...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР