Първият епизод на сезон 2 на Големите малки лъжи оправда

...
Първият епизод на сезон 2 на Големите малки лъжи оправда
Коментари Харесай

Най-силната сцена в еп. 1 на Големите малки лъжи

Първият епизод на сезон 2 на " Големите дребни неистини " оправда упованията - видяхме всички героини съвсем в нормалния им образ (с изключение на Бони, която страда от вина). Видяхме и от кое място ще пристигна спорът в новия сезон - от майката на Пери Мери Луиз (блестяща Мерил Стрийп), която желае да разбере какво тъкмо се е случило със сина й. Следват спойлери.
 Снимка 428472

Един от най-обсъжданите моменти от епизода се оказа сцената към масата за вечеря, където Селест (Никол Кидман) седи дружно със синовете и свекърва си. Последната взема решение да покаже какъв брой страда с един стряскащ вик. За нас обаче " звездата " на епизода беше моментът, в който Рената (Лора Дърн) се снима за корица на списание.

Шефка на венчър капитал компания с блестящ дом и " изрядно " семейство, Рената е олицетворението на мощната модерна жена. На фона на песента на Даяна Рос " It " s My House " тя театралничи през страхотния си басейн, облечена в блестяща алена рокля и секси чизми. Тя се майтапи с екипа, пристигнал за фотосесията, че не схваща за какво дами на високи позиции театралничат постоянно непретенциозно.
 Снимка 428473

Дизайнерката на сериала Аликс Фридбърг изяснява точно с това избора на тоалет за Рената в този епизод. Роклята Roland Mouret, сутиенът La Perla и чизмите Christian Louboutin целят да покажат " дамата на висока позиция, това че може да е по едно и също време властна и секси ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР