Първият епизод на музикалното риалити Гласът на България“ определено ще

...
Първият епизод на музикалното риалити Гласът на България“ определено ще
Коментари Харесай

Журито на „Гласът на България“ с лекота отхвръли известна щерка

Първият епизод на музикалното риалити „ Гласът на България “ несъмнено ще остане запомнен измежду аудиторията. Както добре знаем, това е едно от дълго чаканите риалити излъчвания, които необятната общност с неспокойствие очакваше. Много новости бяха въведени в това издание на „ Гласът на България “ и точно това бяха и някои от главните аргументи, заради които феновете толкоз тръпнеха в очакване да стартира. Освен че в края на първия епизод на предаването едно шеснайсет годишно момиче съумя да разтрепери треньорите и публиката, много други неща се случиха преди този момент, които сигурно съумяха да накарат журито да премине през всевъзможни прочувствени положения.

Нека да стартираме от това, че в един от участниците, треньорите видяха нов Наско Колев. След това пък, поп-фолк дивата Камелия остана извънредно щастлива от обстоятелството, че е съумяла да открие участник за своя тим, който има гений и гласови данни в региона на поп-фолка, а както добре знаем от предходните издания на предаването, откогато е треньор, Камелия мечтае да има подобен участник при себе си.
И този път предаването не се размина без известна персона, която да се опита да се пребори за сърцето на един от треньорите. Дъщерята на шоумена и тв водещ Иво Танев – Албена трогна феновете с признанието, че избира да се изяви на сцената на „ Гласът на България “ за на откри себе си след 7-годишна връзка и детство в сянката на татко си. И това самопризнание обаче не съумя да трогне треньорите, които не остнаха впечатлени от осъществяването й и с лека ръка я отхвърлиха без въобще да се поколебаят.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР