Първият дом на ЦСКА - Военният клуб в София, беше

...
Първият дом на ЦСКА - Военният клуб в София, беше
Коментари Харесай

ЦСКА 1948 начерта три основни цели, този път няма извинения

Първият дом на ЦСКА - Военният клуб в София, беше хазаин на следващото Общо заседание на нашeто Сдружение. По традиция най-демократичната спортна организация у нас отдели половината време на свободна полемика. Спортният шеф Кирил Котев, който е и член на Сдружението, дава отговор дълготрайно на всички тематики към новата селекция и подготовката, оповестява уеб сайтът на "червените ".

Трансферната политика няма да бъде пипана - единствено българи, с акцент върху младите футболисти плюс няколко опитни, които да водят ЦСКА в по-тежките моменти. Кирил Котев призна, че е допустимо да бъдат привлечени още 1-2 имена, само че армейците са в на процедура построен състав и нищо няма да бъде правено непременно.

Феновете, които в нашия случай са и притежатели, предстоящо се вълнуваха от въпросите към базата и емблемата, която за жалост продължава да бъде подлагана на гаври и циркови номера от хората, прекръстили съзнателно умъртвения ЦСКА на ФК Лупи.

Бяха предадени отзиви и хрумвания на наши последователи от провинцията, които нямаше по какъв начин да участват във Военния клуб.

Засега няма да има смяна в стадиона: ЦСКА ще играе на най-хубавото място в България - "Васил Левски ". В същото време беше регистрирано, че базата в Требич беше превърната от поляна за магарета в извънредно съвременно оборудване и ще продължи да се влага.

Школата също ще остане приоритет. Факт, че за малко време Академията зареди първия отбор с Виктор Зоров, Илия Петков и още неколцина, на които също беше даден късмет.

Най-сериозният триумф във финансово отношение е увеличение на приходите от фенски продукти. Най-трудно е при продажбата на билети, където към този момент са набелязани съществени ограничения. Най-важната обаче е една - прекрасен футбол, резултатни мачове и завръщане в елита. Ще се преследва и победа във всеки един мач за Купата на България, без значение от името на противника.

Участие в елита остава огромната цел на ЦСКА, този пъти няма извинения за никого и нищо. Клубът е в съвършено финансово здраве, а приятните изненади могат да станат факт всеки миг. Те обаче ще останат към този момент сред стените на Военния клуб.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР