Първият ден от месец април ще ни напомни за зимата.

...
Първият ден от месец април ще ни напомни за зимата.
Коментари Харесай

Прогноза за времето - 1 април

Първият ден от месец април ще ни подсети за зимата. Над страната времето ще бъде облачно, ще има превалявания от дъжд и сняг, в Югоизточна България и по Черноморието най-вече от дъжд, съобщи БГНЕС.
Жълт код за мощни снеговалежи е разгласен за 17 области на страната, а оранжев код за Благоевградска и Смолянска област, където преваляванията ще бъдат много основни. Там ще се образува снежна завивка с дебелина 15-20 см. В регионите с жълт код се чака снежната завивка да бъде с дебелина 10-15 см. В Източна България е разгласен зелен код, само че там също ще вали дъжд.
Ще духа сдържан, тук-там до мощен вятър от североизток. Минималните температури ще бъдат сред минус 3 и 2 градуса, а оптималните сред 0 и 5 градуса. За региона на София минималната температура ще бъде към минус 1 градуса, а дневната едвам към 2 градуса. Дневните температури по Черноморието ще бъдат сред 5 и 7 градуса.
На 2 април се чака преваляванията тук-там в западните и южните региони да продължат, а температурите едва ще се покачат и се чака да бъдат сред 4 и 10 градуса, за София към 4 градуса, по Черноморието към 9 градуса.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР