Първият ден на официалното посещение на принц Уилям и Кейт

...
Първият ден на официалното посещение на принц Уилям и Кейт
Коментари Харесай

Уилям и Кейт като боливудски звезди

Първият ден на формалното посещаване на принц Уилям и Кейт Мидълтън в Пакистан приключи много блестящо. Вчера, 15 октомври, те бяха специфични посетители на банкет, даден от висшия английски комисар в страната.

Най-интересният миг от вечерта несъмнено е идването на херцога и херцогинята на Кеймбридж.

Вместо на първокласна лимузина, както сме привикнали, двамата се повозиха на обичайните за Пакистан рикши, познати още като тук-тук .

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на Окт 15, 2019 в 1:46 PDT

Тази, с която пристигнаха Уилям и Кейт, бе богато украсена - уместно и за боливудска продукция. Впечатление направи и фактът, че съпрузите слязоха сами от транспортното средство, без някой да им отвори вратите , както е признато по протокол. Но очевидно разпоредбите не важат за тези колички...
 Снимка 448031

Важат в цялостна мощ обаче за облеклото на херцога и херцогинята. За приема Кейт избра дълга до земята тъмнозелена и доста блестяща рокл я, още веднъж на дизайнера Джени Пакъм за близо 4000 евро, която комбинира с шал красиви обеци. И мнозина в обществените мрежи я съпоставиха с принцеса на Дисни.

Принц Уилям също бе в обичайно мъжко облекло (шервани) в зелената гама, което се съчетава с тоалета на брачната половинка му. Неговите облекла обаче са дело на локален бранд - Naushemian.
 Снимка 448030

По-рано денем Мидълтън също заложи на пакистански дизайнер, както повелява традицията при публични визити, написа Daily Mail.

Вижте тази обява в Instagram.
Публикация, споделена от Kensington Palace (@kensingtonroyal) на Окт 15, 2019 в 9:12 PDT
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР