Първият битов клиент с работеща фотоволтаична централа изградена от ЕНЕРГО-ПРО

...
Първият битов клиент с работеща фотоволтаична централа изградена от ЕНЕРГО-ПРО
Коментари Харесай

Битов клиент се сдоби с ФЕЦ благодарение на ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги


Първият битов клиент с работеща фотоволтаична централа построена от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги е към този момент факт. Съоръжението е благосъстоятелност на Иван Стоянов и е издигнато в парцела му в с. Равнец, община Генерал Тошево. На повърхност от 176 кв. м. са инсталирани 108 панела с обща конфигурирана мощ 29,7 kWp. Прогнозите са в годишен проект от централата да се добива към 34,6 MWh електрическа сила, която следва да бъде изкупувана по преференциални цени от електроснабдителното сдружение в Североизточна България. Освен съвременен хардуер, слънчевият парк има и първокласна система за отдалечен мониторинг, осигуряваща непрекъснато наблюдаване над работните процеси и предоставяща настояща информация за положението на всеки съставен елемент в действително време.

„ Това е един сигурен и непрекъснат приход за идните години “, разяснява Иван Стоянов рентабилността на направената от него инвестиция. „ От ФЕЦ, който аз си поръчах от ЕНЕРГО-ПРО Енергийни услуги и те ми предадоха издигнат „ до ключ “, добавя той.

 

ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги е лицензиран съветник по енергийна успеваемост за осъществяване на енергийни обследвания на промишлени системи и здания. В рамките на своята стратегия „ Енергийна успеваемост “ компанията осъществя планове за реализиране на действителна оптимизация на енергийните разноски при индустриални, търговски и битови консуматори. Чрез своите лични специалисти и в партньорство с одобрени снабдители и производители ЕНЕРГО-ПРО Енергийни Услуги предлага на клиентите си енергоспестяващо осветяване, фотоволтаични съоръжения, климатични системи, термопомпи, системи за енергиен мониторинг и ръководство на потреблението на електрическа енергия, енергоспестяващи електроуреди, както и разнообразни профилирани услуги и съвещания.

*публикация

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР