Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който осъществява детската

...
Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който осъществява детската
Коментари Харесай

Българин стана шериф в САЩ

Първият български шериф в Америка е пловдивчанин, който реализира детската си фантазия – да се закичи с шерифска значка, а всекидневието му да е като от екшън филм! През 1998 година Георги Андреев отпътува със фамилията си за Америка, тъй като брачната половинка му печели Зелена карта.

Тръгват с 10-годишната им щерка, шест куфара, нито една позната дума на британски език и еднопосочен билет към фантазиите, осведоми bTV. В Съединени американски щати стартира работа в автосервиз, което обаче се явява първата стъпка към сбъдването на фантазията му да стане шериф.

" В този миг, когато помислих за кариерата, попаднах на тези мои другари, които бяха продавачи на коли. Този сътрудник, който е някогашен служител на реда, детектив, и когато му описах моята история, моето минало, по какъв начин желая да стана служител на реда и тук в Щатите, той тогава ми оказа помощ доста, като препоръчител и се обади на персоналния състав. През това време притежателят на компанията пристигна и той чул отнякъде! Детективът приказва с персоналния състав и в същото време притежателят на компанията приказва с шерифа! Имах два положителни поръчители ", спомня си Георги.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР