Първият албум на Evanescence с оригинална музика от почти десетилетие

...
Първият албум на Evanescence с оригинална музика от почти десетилетие
Коментари Харесай

Evanscence поднасят горчивата истина с първи албум от 10 години

Първият албум на Evanescence с истинска музика от съвсем десетилетие насам е към този момент факт. Благодарение на The Bitter Truth, именитата група се завръща към корените си и преглежда персоналните си нещастия, сполетели членовете ѝ през годините, в това число непредвидената гибел на брата на Amy Lee и неочакваната загуба на детето на басиста Tim McCord, както и международни проблеми, като расовото неравноправие, COVIID-19 и икономическата неустановеност. Но макар горчивината и тъмнината, които ни сервира животът от време на време, посланието на албума внася светлина - " да продължиш да се бориш е по-добре, в сравнение с да се откажеш ".

Принудени да основат и запишат по-голямата част от албума разграничени през 2020 година, Evanescence разчитат на невиждан работен темп, с цел да показват за следващ път огнения героичен тон, с който са познати и обичани от почитателите си от целия свят, в 12 нови части.

За The Bitter Truth Amy Lee споделя:

" Искам хората да изслушат този албум и да почувстват вяра и мощ. Нещо, което същински ме въодушевява в живота, са точно тези хора, които са съумели да преодолеят големи трудности и да оцелеят. Надявам се, че с The Bitter Truth ще можем накараме хората да повярват, че даже когато нещата са невероятно мъчителни, животът си коства да бъде живян. Благодаря ви за спомените. Време е да създадем нови! "

Работата по албума по време на карантината е документирана в нов филм - " Evanescence: Embracing The Bitter Truth ", режисиран от Adam Jones.

В поддръжка на релийза на The Bitter Truth, Evanescence и Sony Music проведоха извънредна онлайн среща с 50 фена от разнообразни страни в Европа, на която участваха всички членове на бандата виртуално и показаха албума и песните от него за първи път и преди международната му премиера на 26 март.



Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР