Първият албански автомобил беше представен на изложението TREDITECH в Торино,

...
Първият албански автомобил беше представен на изложението TREDITECH в Торино,
Коментари Харесай

Албанската кола, съперник на Lamborghini и Ferrari

Първият албански автомобил беше показан на ревюто TREDITECH в Торино, Италия, заяви. Новият суперавтомобил Illyrian Pure Sport, основан от косовския албанец Кендрим Тачи, има 6,2-литров LT2 V8 мотор с 840 конски сили.

Illyrian Pure Sport ще бъде първият автомобил с интернационалните стандарти, който ще се създава в Албания. Очаква се оптималната скорост да доближи 375 километра в час. Междувременно цената му ще стартира от 1,2 милиона евро и ще доближи до 1,7 милиона евро, съгласно спецификациите.

Кендрим Тачи е израснал в Италия, само че е от община Дренас. Като създател на " Arrera Automobil ", той е подготвен да разпространява плана по целия свят. Според него автомобилът Illyrian Sport Pure ще бъде измежду петте най-бързи транспортни средства в света в границите на моделите хиперколи.
 Търговци на коли
Търговци на коли " втора " ръка в Германия губят по 15 хиляди евро на Tesla

Какви са цените на известния електромобил у нас?

" Научих се на чест от моето албанско семейство, албанците имат огромна чест. Ние работим настойчиво с чест. Поради тази причина се върнах в Косово, защото можем да вършим доста положителни неща ". Тачи е приключил италианското учебно заведение за промишлен дизайн, известно като eAD, а преди този момент е приключил стоматология.

Участвал е в доста огромни планове като Ferrari и Lamborghini.
Източник: money.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР