Първите за тази година Зелени библиотеки“ в парковете на София

...
Първите за тази година Зелени библиотеки“ в парковете на София
Коментари Харесай

Зелени библиотеки в парковете на София

Първите за тази година „ Зелени библиотеки “ в парковете на София започват на 3 август 2019 година на две места – в Южния парк и в Градската градина. Библиотеката на София Ви чака от 10:00 ч. до 16:00 ч., с цел да прочетете хубава книга измежду природата, да станете наш четец, като си вземете безвъзмездна едногодишна читателска карта и да участвате в станалата обичайната самодейност „ Споделени книги “ – „ Вземи, прочети, върни “.
В Южния парк ще чуете поезията на Георги Гаврилов, музиканта Карел Маринович и Боряна Богданова, която ще пее и ще чете лирика. Ще може да се възползвате от опциите на мобилната библиотека – Библиобус, който разполага с над 1500 тома от най-новите и забавни книги художествена, научно-популярна и детска литература от модерни и типичен български и задгранични създатели. Малчуганите може да вземат участие в уъркшопа, проведен от Таня Гигова и театрална школа „ ГлухАРТчета “.
В Градската градина с нас ще бъдат поетесата Мирела Иванова, музикалното дуо Петър Чухов и Иван Христов и за децата – актрисата Жана Рашева, която ще показа обичани детски книжки.
Продължава към този момент обичайна самодейност „ Споделени книги “ – „ Вземи, прочети, върни “. Посетителите ще могат да вземат забавна нова или да оставят към този момент прочетена книга на особено поставените места в парка.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР