Първите туристи в Слънчев бряг се очакват през априлЧешки, румънски

...
Първите туристи в Слънчев бряг се очакват през априлЧешки, румънски
Коментари Харесай

Чешки, румънски и полски полицаи идват за сезона

Първите туристи в Слънчев бряг се чакат през април


Чешки, румънски и полски служители на реда ще бъдат командировани за защита по българското Черноморие през това лято. Румънските служители на реда ще оказват помощ на сънародниците си в Несебър, полските- в Бургас, а чешките- в Приморско.

Разпределението към този момент е единствено примерно, а първите туристи в курорта Слънчев бряг се чакат още през април.

“Те се любуват на разходки по брега и екскурзии до близки дестинации, тъй като към момента е рано за плаж ”, разясняват туроператори.

Командированите служители на реда както от вътрешността на страната, по този начин и от чужбина, ще дойдат при започване на юли. Полицаи с 15 особено подготвени кучета и велополицаи ще дебнат за обири по плажа и алеите. В момента РУП в Слънчев бряг разполага с девет кучета, останалите ще дойдат дружно с комантированите чиновници.

Конна полиция за последните 10 години е имало единствено един път в Слънчев бряг през лятото, само че е нерентабилно, тъй като отиват доста средства за храна на животните, разясниха от комплекса.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР