Първите три епизода на Harry & Meghan - риалити поредицата

...
Първите три епизода на Harry & Meghan - риалити поредицата
Коментари Харесай

Най-големите разкрития в Harry & Meghan , част 2

Първите три епизода на Harry & Meghan - риалити поредицата за принц Хари и Меган Маркъл на Netflix, са налични за стриймване от 8 декември. И, както се очакваше, от тях научихме някои любопитни детайлности за двойката, както и за " конфликта " им с порядките в кралския двор.
 Меган Маркъл, принц Хари и най-големите разкрития в риалитито им Harry & Meghan, част 1
Най-големите разкрития от Harry & Meghan, част 1

От първата целувка до първата среща с Кейт

Връзката с принцеса Даяна

В една от прочувствените подиуми принц Хари споделя какъв брой наподобява на майка му Меган. " Тя има същото съчувствие, същата емпатия, същата убеденост, има топлота. " Хари също по този начин признава, че майка му Даяна е взимала решенията за живота си " със сърцето си. " А аз съм наследник на майка си. "

Децата им Арчи и Лилибет

Втори епизод от Harry & Meghan е един от редките случаи, в които можем да забележим децата на двойката - тригодишният Арчи Харисън и едногодишната Лилибет Даяна. На фона на фрагменти от всекидневието им Хари споделя: " Това, което е най-важно за нас двамата е да се уверим, че не повтаряме грешките на родителите си. " И добавя, че доста неща от детството се придвижват и в по-нататъшния ти живот, изключително " в случай че си дете на разведени родители.

Има ли расизъм в двореца

За първи път пред камера застава и Дория Рагланд - майката на Меган Маркъл. Тя признава какъв брой са я болели отрицателните думи, които е прочела за щерка си след сватбата на Меган с принц Хари. " Това е расизъм ", споделя Дория, на което Меган дава отговор: " Мамо, не желая да приказваме за това ". " Да, само че тъкмо за това става дума ", и отвръща Дория. Самата Меган твърди, че не е можела да си показа, че цветът на кожата й по някакъв метод може да се отрази на отношението към нея в кралския двор и във Англия. Принц Хари пък споделя: " И синът ми, и щерка ми - и двете ми деца са от смесена раса и аз се гордея с това. "
 Снимка 580788

Защо Меган е носела единствено неутрални цветове

" През по-голямата част от времето ми във Англия съвсем не съм носила цветни облекла ", споделя Меган. " Бях схванала, че по никакъв метод не можеш да носиш дреха в същия цвят като на нейно величество на общо събитие. Но не можеш да носиш и в цвета на облеклото на някои от по-старшите членове на кралското семейство ", разяснява тя, като има поради Кейт Мидълтън и Камила. Затова Маркъл избира да носи бежово, бяло и други неутрални тонове. " А по този начин можех и да се слея, не желаех да се откроявам. Нямаше вид да се причисля към фамилията и да не направя всичко, с цел да се впиша в него. "
 Снимка 575415

Колко са влюбени двамата

Невероятна любовна история - по този начин назовава връзката си с Меган Маркъл принц Хари. " Струва ми се, че за доста мъже в моето семейство съществува изкушението, желанието да се ожениш за жена, която ще се впише в общоприетите в него рамки. А не за някоя, която ориста ти е отредила. " Хари признава, че, с цел да е с Меган, е жертвал целия свят, който познава. Но и че тя е жертвала свободата си, с цел да е с него.

Останалите три епизода на Harry & Meghan ще излязат на 15 декември по Netflix.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР