Първите стъпки в кариерата на всеки от нас са изключително

...
Първите стъпки в кариерата на всеки от нас са изключително
Коментари Харесай

Може би ти си „Идеалният кандидат“?

Първите стъпки в кариерата на всеки от нас са извънредно значими. Те дефинират посоката ни на развиване и построяват основите на нашия професионален път, само че постоянно се трансформират в голямо предизвикателство.

. Всяка година десетки хиляди младежи стартират или приключват висшето си обучение и са изправени пред едно от най-важните решения в живота си - да открият подобаващите за тях компании, в които да стартират стаж, да покажат капацитета си и да получат опция за предстоящ непрекъснат трудов ангажимент.

“ е план на  Dir.bg , чиято съществена цел е да улесни процеса на търсене и предложение на стаж, в който трайно да се ангажира вниманието на фирмите на пазара на труда и търсещите първа изява учащи или завършващи висшето си обучение младежи.

Ако търсиш мечтания стаж, в случай че искаш да направиш първите стъпки в своята кариера, направи го по новаторски метод:

- Отговори на 22 свързани с теб въпроса

- Запиши малко видео и се показа на фирмите

- Избери си компания и кандидатствай 

Бъди подготвен със своя " HR Лексикон " и видео визитка, с цел да си пръв, когато се появи алтернатива за мечтаната от теб компания и място за осъществяване на стаж. Ние пък ще се погрижим да го открием и предложим на вниманието ти.

Може би ти си “?

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР