Първите стъпки на телевизионната сцена Стефан Илчев прави при Гала.

...
Първите стъпки на телевизионната сцена Стефан Илчев прави при Гала.
Коментари Харесай

Гала дава старт на Стефан Илчев - slava.bg

Първите стъпки на телевизионната сцена Стефан Илчев прави при Гала. Изпълнителят чиято последна маска падна, прохожда в родната телевизия през 2008 година, и то още веднъж в риалити.

Позабравеното тв шоу на Гала „ Пълна смяна “ дава публичност на един от най-талантливите имитатори. Още тогава бургазлията е показан от Гала като „ Гласът на Лили Иванова “.

„ Пълна смяна “ подложи участниците на пластични интервенции и козметични интервенции, стратегия за намаляване и фитнес. По време на шоуто те живеят изолирани от околните си и фамилиите си, без връзки, както и без опция да се поглеждат в огледалото преди формалното им показване пред аудиторията.

Именно на сцената на това риалити изгрява и Стефан, който до тогава е прочут с участията си на състезанието „ Бургас и море “. Стефан Илчев, който се криеше зад маската на Светлината, шашка с изключение на с гения и гласа си, и със своята възраст, написа „ България Днес “.

Оказва се, че артистът, който завоюва последното издание на „ Като две капки вода “, е на 38 година Музикантът може умерено да се показва за най-малко 10 години по-млад. Той дефинира обстоятелството, че наподобява по-млад, като ген, а до някаква степен и шанс.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР