Първите стъпки на телевизионната сцена Стефан Илчев прави при Гала.

...
Първите стъпки на телевизионната сцена Стефан Илчев прави при Гала.
Коментари Харесай

Гала дава старт на Стефан Илчев

Първите стъпки на телевизионната сцена Стефан Илчев прави при Гала . Изпълнителят чиято последна маска падна, прохожда в родната телевизия през 2008 година, и то още веднъж в риалити.

Позабравеното тв шоу на Гала „ Пълна смяна “ дава публичност на един от най-талантливите имитатори. Още тогава бургазлията е показан от Гала като „ Гласът на Лили Иванова “.

„ Пълна смяна “ подложи участниците на пластични интервенции и козметични интервенции, стратегия за намаляване и фитнес. По време на шоуто те живеят изолирани от околните си и фамилиите си, без връзки, както и без опция да се поглеждат в огледалото преди формалното им показване пред аудиторията.

Именно на сцената на това риалити изгрява и Стефан, който до тогава е прочут с участията си на състезанието „ Бургас и море “. Стефан Илчев , който се криеше зад маската на Светлината, шашка с изключение на с гения и гласа си, и със своята възраст, написа „ България Днес “.

Оказва се, че артистът, който завоюва последното издание на „ Като две капки вода “, е на 38 година Музикантът може умерено да се показва за най-малко 10 години по-млад. Той дефинира обстоятелството, че наподобява по-млад, като ген, а до някаква степен и шанс.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР