Първите срещи са по-непредвидими и от хазарта: могат да са

...
Първите срещи са по-непредвидими и от хазарта: могат да са
Коментари Харесай

Направи ТОВА, за да я впечатлиш на първа среща: 4 действия, с които ще грабнеш всяко момиче

Първите срещи са по-непредвидими и от хазарта: могат да са вълнуващи и секси, или пък скучни и изпълнени с неловки мълчания… Как обаче да се увериш, че твоята е от положителните? По-долу ти представяме четири метода, с които да впечатлиш своята (да се надяваме бъдеща) половинка:

1 Повече рандевута, по-малко booty calls

В ерата на „ здр, кп? “ и booty calls (ситуациите, в които някое момче те „ кани “ у тях късно вечер, с цел да спите заедно) летвата за кавалерски обноски е паднала много ниско. Затова ще стартираме с абсолютния най-малко: в случай че фактически харесваш обещано момиче, си направи труда да я поканиш на среща авансово и да предложиш занимание/локация (не, „ Аре да пием бира на  Народен “ не се брои). Всъщност даже да сте просто friends with benefits (приятели, които вършат секс), отново си коства да покажеш почитание и маниери, тъй като: 1) по този начин е редно и 2) това демонстрира що за мъж си (или респективно – не си…). Случайните излизания са супер понякога, само че като цяло всеки желае да знае, че половинката му влага усърдие.

2 Къде са ти обноските?

Като стана дума за маниери, в никакъв случай няма да сбъркаш с това да се отнесеш учтиво с обслужващия личен състав (надяваме се, че към този момент го правиш по този начин или иначе) по време на среща. Момичетата наблюдават по какъв начин се държиш освен с тях, само че и с близките – още веднъж, тъй като това издава доста за характера ти…

3 Задавай ѝ верните въпроси

Всички желаеме да създадем положително усещане по време на среща – тъй че е обикновено, че бързаш да разкажеш за работата си/ тренировките във фитнеса/ ваканциите в Гърция, на които ходите с компанията. Често подценяван метод да впечатлиш момичето против теб обаче е… като ѝ задаваш смислени въпроси. Какво имаме поради ли? Жените (както прочее всички хора) обичат: 1) да се усещат забавни и 2) да знаят, че половинката им се вслушва в думите им. Така че в действителност няма по какъв начин сбъркаш с това да ѝ зададеш въпрос по отношение на заниманията ѝ и/ или пък да попиташ нещо обвързвано с отговора, който ти е дала. 

4 Изпрати я до тях (или най-малко до спирката на градския)

Както споменахме, тайната се крие в дребните жестове. Да предложиш да закараш/ изпратиш момичето, с което си излязъл на среща, до тях (или в случай че тя живее прекомерно надалеч – да я придружиш до спирката на градския и да изчакаш с нея) постоянно прави положително усещане. И да – да ѝ дадеш суичъра си, когато на открито е студено, си остава класика.

Изображение: iStock


СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР