Първите срещи са много важни за добиването на представа за

...
Първите срещи са много важни за добиването на представа за
Коментари Харесай

Бъдете бдителни на първите срещи, защото подсказват много

Първите срещи са доста значими за добиването на визия за индивида, с който вероятно може да имате връзка. В тези първи моменти от опознаването можете да добиете значително информация за това що за човек стои пред вас.
И макар че на първа среща сме нервни, не всеки път се държим изцяло естествено и това може да заблуди другия, има някои червени знамена, които могат да се появят още на първите срещи и които могат да ни спестят 2-3 години несполучлива връзка с предупреден край.
Когато този миг пристигна, евентуално ще се сетите за алените знамена и ще си кажете „ знаех си “, само че ще сте потиснали тези сигнали още в зародиш.
За да не пропилявате живота и времето си в несъответствуващи за вас връзки, вижте кои са алените знамена, за които да следите още през първите три срещи.

1. Закъснява за срещите ви.
На всеки се случва да закъснее от време на време, само че като имате първи срещи и той закъснява за всичките от тях, това е неприятен знак. В множеството случаи може да значи, че не е подготвен за връзка или не е подготвен въобще да се обвързва на надълбоко равнище, тъй като не отдава такова значение на сътрудниците си. Едно нормално забавяне може да приказва доста за личността на човек.

2. Пие прекалено много.
Някои хора давят терзанието и нервността си на първи срещи в алкохол. Но няколко чаши вино или корав алкохол могат да са доста неприятен червен байрак в такива моменти. Ако човек не може да се владее и протяга ръка прекомерно доста към алкохола още на първите срещи, това сигурно не приказва добре. Възможно е да има нездравословна връзка с алкохола, да страда от меланхолия, да има задълбочена нерешителност и ниско самочувствие. Всичко това може да повлияе доста отрицателно на връзките.

3. Той наподобява прекомерно заинтересуван.
Любовното бомбардиране е сериозен червен байрак, който демонстрира различен вид нездравословно обвързване. Когато се срещате с човек, който още през цялото време наподобява извънредно заинтересуван от вас, това може да подсказва за прихватливост, преследвач, даже за нарцис или лакомец. Ако излизате от напълно скоро, само че получавате похвали, огромни жестове, усещате прибързване и нездравословна активност в отношението към вас, обърнете внимание на тези червени знамена.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР