Първите слухове за възможното събиране на актьорите от един от

...
Първите слухове за възможното събиране на актьорите от един от
Коментари Харесай

Актьорите от „Приятели" водят преговори за обединяване около нов проект

Първите клюки за вероятното събиране на актьорите от един от най-популярните сериали „ Приятели " се появиха след изявление с изпълнителката на ролята на Рейчъл Грийн - Дженифър Анистън в шоуто на Елън Дедженеръс. Тогава актрисата заинтригува почитателите си, като загатна за нов план.

Сега стана известно, че водещите артисти Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Дейвид Шуймър и Матю Пери, както и основателите на шоуто Дейвид Крейн и Марта Кауфман договарят взаимно присъединяване в специфичен план за стрийминг услугата HBO Max.

Все още няма изясненост за плановия сюжет, както и информация за това какъв ще бъде той. Според източника - изданието The Hollywood Reporter - договорката към момента е надалеч от привършване и договарянията може да се провалят. Звездите от сериала обаче са подготвени да работят дружно.

Причината за събирането на именитите шест, 15 години след края на „ Приятели ", е голямата известност на сериала в Netflix. Поредицата публично напуща услугата за стрийминг в края на годината и дебютира на Warner Media Entertainment, която поддържа HBO Max. Очакваме с неспокойствие появяването на актьорите дружно на екрана!
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР