Първите случаи на болни с коронавирус извън Китай бяха в

...
Първите случаи на болни с коронавирус извън Китай бяха в
Коментари Харесай

Австралийка се запаси с храна и лекарства за година напред заради коронавируса

Първите случаи на заболели с ковид отвън Китай бяха в Австралия. Въпреки това обаче там нещата наподобяват постоянни и надалеч по-спокойни, в сравнение с са в Европа. Това обаче не успокои Джема Рийд - 32-годишна австралийка, която съумя да влезе в локалните медии с ограниченията, които е взела, с цел да се приготви за възможна зараза в родината ѝ. Вижте в канала във vbox7:
 
in
— Crottaz Finance (@crofin67)
Джема се е снабдила с задоволително храна и медикаменти за година напред. " Имаме почти 50 кг. ориз и 50 кг. леща. Всичките ни шкафове са цялостни ", хвали се тя пред австралийския News.com.au.
 
surge in
— Ruptly (@Ruptly)

" Няма параноя, не мисля, че ще станат чак толкоз зле нещата с ковид, само че с три деца няма по какъв начин да си прекомерно запасен ", разяснява тя. Освен ориз и леща, в дома на семейство Рийд има още консерви, медикаменти, филтри за вода, бутилки с газ, зеленчукови семена, храна за животни, даже и оръжия.
 
— PHOTOS: Some Supermarkets are completely empty. Masks are sold out. Hand sanitizers are selling for €109 ($119) euros. Masks go from €99-€250 on Amazon and EBay. (€250=$271)
(,, )
— AS-Source News (@ASBreakingNews)
Съпругът на Джема не схваща манията ѝ и твърди, че това запасяване не е напълно рационално. Те даже да вземем за пример имат огромен аквариум, в който отглеждат риба и то не декоративна.
 

Current Situation of italy
— Hamza Chaudhary (@1iamhamza)
Джема признава, че е гледала доста филми за зомбита и апокалипсис и от там се е въодушевила да сътвори собствен проект за оцеляване.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР