Първите сълзи на Саня Борисова в риалитито „Фермата“ вече са

...
Първите сълзи на Саня Борисова в риалитито „Фермата“ вече са
Коментари Харесай

Първи сълзи на Саня Борисова във „Фермата“

Първите сълзи на Саня Борисова в риалитито „ Фермата “ към този момент са факт. Крехката и леко флегматична русокоска съумя да изнерви родолюбеца и публицист Ивайло Шопски, който я скастри за пасивното й отношение към работния развой в стопанството на чорбаджиите.

„ Дължим ли ти някакво особено отношение, кажи ми? Когато сме тим и имаме някакви ангажименти, те би трябвало да се съблюдават. Не помагаш задоволително! Тук има хора, които могат по-малко, само че се стараят повече! “.

Опитите на сензитивната актриса да се отбрани едвам се чуваха под саркастичната канонада на журналиста.

„ Питам 100 пъти какво мога да направя, и всеки е пас! Каквото мога – правя! “, изхлипа Саня. Шопски благородно предложи да й откри работа, с цел да се усеща потребна, и я води при Иван Милин. Като фермер на седмицата в тима на чорбаджиите той прати Саня да мете и да реди тухли за стената на мандрата.

Конфликтът сред шумния родолюбец и тихата Саня стартира още на закуска, когато тя отхвърли да се храни толкоз рано. Като ратаи на седмицата, Шопски и Кристияна Брънзалова стават първи, с цел да сготвят за всички.

Своята дажба обаче получават чак откакто тимът стане от масата. „ Не мога да хапвам на мощ! Нека разпоредбите не бъдат толкоз дословни, не съм споделила ти да не се храниш поради мен “, фръцна се Саня.

В диалог с архитектката Кристияна Шопски непосредствено посече Саня като въплъщение на артистична нежна душа:
„ Тя на вързано куче самун не може да даде! Такава жена у нас в никакъв случай няма да си взема! Хубава е, но ще е хубава до време! А след това? “.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР