Първите сълзи на Саня Борисова в риалитито „Фермата“ вече са

Първите сълзи на Саня Борисова в риалитито „Фермата“ вече са ...

Първи сълзи на Саня Борисова във „Фермата“.

Първите сълзи на Саня Борисова в риалитито „Фермата“ вече са факт. Крехката и леко флегматична блондинка успя да изнерви родолюбеца и журналист Ивайло Шопски, който я скастри за пасивното й отношение към работния процес в стопанството на чорбаджиите.

„Дължим ли ти някакво специално отношение, кажи ми? Когато сме отбор и имаме някакви уговорки, те трябва да се спазват. Не помагаш достатъчно! Тук има хора, които могат по-малко, но се стараят повече!“.

Опитите на чувствителната актриса да се защити едва се чуваха под саркастичната канонада на журналиста.

„Питам сто пъти какво мога да направя, и всеки е пас! Каквото мога – върша!“, изхлипа Саня. Шопски благородно предложи да й намери работа, за да се чувства полезна, и я отведе при Иван Милин. Като фермер на седмицата в отбора на чорбаджиите той прати Саня да мете и да реди тухли за стената на мандрата.

Конфликтът между шумния патриот и тихата Саня започна още на закуска, когато тя отказа да се храни толкова рано. Като ратаи на седмицата, Шопски и Кристияна Брънзалова стават първи, за да сготвят за всички.

Своята дажба обаче получават чак след като отборът стане от масата. „Не мога да ям на сила! Нека правилата не бъдат толкова буквални, не съм казала ти да не се храниш заради мен“, фръцна се Саня.

В разговор с архитектката Кристияна Шопски директно посече Саня като олицетворение на артистична нежна душа:
„Тя на вързано куче хляб не може да даде! Такава жена у нас никога няма да си взема! Хубава е, ама ще е хубава до време! А после?“.
 

Източник: blitz.bg