Първите рози цъфнаха в облагородените градинки в Район Приморски по

...
Първите рози цъфнаха в облагородените градинки в Район Приморски по
Коментари Харесай

Проверяват градинките в Приморски, поддържани със средства по общински проект

Първите рози цъфнаха в облагородените градинки в Район „ Приморски ” по Наредбата на Община Варна за финансово подкрепяне на „ Проекти за озеленяване и благоустрояване ”, свързани с възстановяване положението на зелените площи, общинска благосъстоятелност

7 етажни собствености в Район „ Приморски ” показаха планове и получиха безплатно финансиране за облагородяване на прилежащите им зелени площи.

В осъществяване на Наредбата особено назначена Комисия от експерти в районната администрация наблюдаваха освен предварителната фаза на подготовка на плановете, само че и реализирането им към 30 ноември 2019 година Съгласно условията поддръжката на облагородените площи е обвързване на Етажните собствености в идващите 3 години. В тази връзка Комисията от време на време е задължена да прави инспекции.

Така през месец май 2020 година беше установено, че утвърдените за облагородяване пространствата и на 7 – те Етажни собствености са естетично озеленени, засята е трайна многогодишна растителност, построена е поливна система, обособени са кътове за отдих, инсталирана е паркова мебел.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР