Първите промени на Антон Хекимян като шеф на новините, актуалните

...
Първите промени на Антон Хекимян като шеф на новините, актуалните
Коментари Харесай

Хекимян измисли как да разбие конкуренцията

Първите промени на Антон Хекимян като началник на новините, настоящите излъчвания и спорта в “Би Ти Ви медия груп " са към този момент факт. От началото на есенния сезон най-важните излъчвания на малкия екран - утринният блок и централната емисия вести, са с изменен формат.

“Тази заран " още веднъж върви в ефира от 6,00 часа, само че към този момент Златимир Йочев и Биляна Гавазова се събират в общ панел с водещите на новините, спорта и прогнозата за времето за цялостен час. Петимата дружно показват и разясняват настоящите вести от последните минути, най-важните тематики от деня, любопитни истории от спорта и света на известните и обществените мрежи.

Със старта на есенния тв сезон се открои и още една смяна в новинарското наличие на bTV. Централната емисия вести към този момент не приключва с прогнозата за времето, както до напълно скоро, а с още един новинарски сегмент на двете двойки водещи Виктория Петрова - Юксел Кадриев и Лиляна Боянова - Иван Георгиев.

В първите минути след 20 часа те демонстрират още по-широк и изчерпателен взор към главните тематики от деня, в това число с директни включвания, извънредни репортажи и мнения от посетители в студиото на “bTV Новините ". Така да вземем за пример в сряда - във финалния ден на 46-ото Народно събрание, Виктория Петрова и Юксел Кадриев рзговаряха с председателката на Народното събрание Ива Митева.

Специалните студиа и изнесените водещи са другият нов акцент в програмата на bTV. Те не са единствено поради динамичните политически събития в страната, а и във връзка на празнични дни или изключителни събития като Деня на Съединението на 6 септември или 20-ата годишнина от атентатите на 11 септември. Първият образователен ден също беше маркиран от редакцията с изнесено предаване на “Тази заран " от София. Преди да стане началник на новините и настоящите излъчвания на bTV, тъкмо Хекимян бе пожеланият водещ на такива специфични излъчвания, написа вестник " 24 часа ". Сега тази негова роля ще поемат известни водещи и кореспонденти в малкия екран.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР