Първите пристигнали в страната изразиха облекчение от отпадането на строгите

...
Първите пристигнали в страната изразиха облекчение от отпадането на строгите
Коментари Харесай

Отмяна на карантината за пристигащите в Китай frognews.bg

Първите пристигнали в страната показаха облекчение от отпадането на строгите ограничения в сходство с досегашната политика за нулев Covid.

 

Миналият месец Пекин стартира трагично унищожаване на твърдата тактика за битка с вируса, която постановяваше наложителни карантини и изтощителни локдауни. Политиката за ограничение на разпространяването на вируса имаше сериозен резултат върху стопанската система на Китай и провокира митинги в цялата страна.

 

От март 2020 година насам всички идващи бяха принудени да преминат през изолираност в централизирани държавни уреди. През лятото на тази година срокът беше понижен от три седмици на една седмица, а през ноември - на пет дни. Китайците побързаха да възнамеряват пътувания в чужбина, откакто предишния месец формалните лица оповестиха, че карантината ще отпадне, което докара до внезапно увеличение на запитванията в известните уеб страници за пътувания.

 

Очакваният растеж на посетителите накара доста страни да наложат наложителни проби за Covid на пътуващите от най-многолюдната страна в света. Вчера Германия, Белгия и Люксембург приканиха да не се подхващат пътувания до Китай, в случай че не са от изключителна значимост.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР