Първите месеци на 2020 г. бяха катализаторът, от който дигитализацията

...
Първите месеци на 2020 г. бяха катализаторът, от който дигитализацията
Коментари Харесай

Как Jaguar Land Rover бори вирусите в автомобила

Първите месеци на 2020 година бяха катализаторът, от който дигитализацията се нуждаеше, с цел да се разпростре и доближи нови територии.

В промишлености, в които технологиите от дълго време са се открили, измененията се показват в прекосяване към ръководство без допиране или физическа интервенция.

Идеята, несъмнено, е да се ограничи разпространяването на появилия се вирус.

Тази седмица научихме, че Jaguar Land Rover, взаимно с университета в Кембридж, са създали надзорен панел за коли, който се ръководи единствено с придвижвания на пръстите и ръцете, без никакво допиране.

Конкретната цел е точно да бъде лимитирано разпространяването на патогени и болести в лимитираното затворено пространство на автомобила, а не облекчение или в допълнение улеснение.

Сензорите в системата непрекъснато наблюдават придвижванията и пръстите на водача, както и придвижването на очите му, като софтуерът с времето съумява да " планува " желанията и потребностите на притежателя.

Създателите на технологията настояват, че е допустимо технологията да бъде пригодена за ръководство на смарт телефони, таблети и други типове потребителски електроники.

Моделът също е подобаващ и за внедряване в електронни каси в магазините, написа Engadget.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР