Първите летни дни са точно зад ъгъла и прокрадващите сред

...
Първите летни дни са точно зад ъгъла и прокрадващите сред
Коментари Харесай

Какво ще се случи в любовен план на всяка зодия това лято?

Първите летни дни са тъкмо зад ъгъла и прокрадващите измежду дъждовните облаци слънчеви лъчи припомнят за магията, която ни следва. Телата ни стартират да дишат, душите ни се разсънват за нови страсти... Как може да съществуват хора, които не харесват лятото?

Това е сезонът на любовта, а и няма по какъв начин да не признаем и пред вас - най-хубавите ни мигове са били съпроводени от чаша бяло вино на плажа. Искаме да ви подготвим и предупредим какво може да чака всяка една зодия през летния сезон.

Овен 

Ти ще имаш няколко индивида в обсега на „ радара “ си това лято. И макар че не търсиш обвързване и се наслаждаваш оптимално на свободата, има един човек, който нямаш нищо срещу да видиш още веднъж. Не го изпускай.

Телец

Подготви се да бъдеш хвърлена непосредствено към седмото небе това лято. Емоциите ще бъдат хубави, миговете красиви, а спомените незабравими!

 обич iStock/Getty Images-->

Близнаци

Лятото ти може би няма да е  най-вълнуващото, що се отнася до връзки. И по какъв начин  да бъде другояче, когато мозъкът ти не е фокусиран върху взаимоотношенията и среща с хората, а по-скоро върху задачите и кариерата ти. Но внезапно ще откриеш някой, който те схваща, поддържа те и стои зад гърба ти напълно. Не ги изпускай, щом схванеш, че това е индивидът.

Рак

Ще имаш полова задявка, на която не възлагаш огромни очаквания. Но това не значи, че тази задявка няма да продължи и през идващите сезони, просто би трябвало да покажеш съществени планове.
 секс iStock/Getty Images
Лъв

Това, което си намерения е, че елементарна задявка се трансформира в нещо същинско, че ще продължи единствено през идващите няколко месеца. Но въобще не е по този начин. Това е доста съществено.
 обич iStock/Getty Images
Дева  

Иска ти се да откриеш своята половинка и горещото лято ще ти спомага. Отивай на срещи. Виждай се с хора, опитвай. Твоят човек ще бъде задоволително умен, с цел да пристигна и да те сграбчи.

Везни

Може би всичко ще стартира само като просто секс сред познати или другари. Може би ще се опиташ да отречеш обстоятелството, че имаш усеща. Но и двамата няма да имате триумф с това. Емоциите ще излязат нескрито през лятото и би трябвало да им се отдадеш.

Скорпион

Лятото ще бъде горещо, само че освен поради жегите, а и поради обекта на желанията ти, който е като че ли излязъл от приказките и те кара да летиш в облаците. Хвани момента!
 среща iStock/Getty Images
Стрелец

Колкото и да се страхуваш от думата " обич " и да я избягваш, това твое лятно момче има капацитет да бъде повече.

Козирог

Ти постоянно си имала прецизен проект за живота си и по какъв начин желаят да ти се случват нещата, само че това лято няма да върви по проект, а това ще те обърка по допустимо най-сладкия метод и ще сложи пред очите ти мъж, който знае по какъв начин да всява ред в хауса.
 секс ThinkStock/Getty Images
Водолей

Връзката ти ще премине на нов стадий това лято и несъмнено ще ти хареса по какъв начин се развиват нещата. Ако си необвързана, не се отчайвай, чака те ударна доза летни флиртове.

Риби

Страх те е от задълбочаване на взаимоотношенията, само че това лято ще ти потвърди, че в това няма нищо ужасно, а в противен случай - можеш да се чувстваш изцяло себе си в компанията на половинката си.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР