Първите жилища в Каменица Hill вече са в продажба. Те

...
Първите жилища в Каменица Hill вече са в продажба. Те
Коментари Харесай

Каменица Hill” - висок клас жилища върху седмото тепе на...

Първите жилища в „ Каменица Hill ” към този момент са в продажба. „ Те са позиционирани в 6-те жилищни входа в секциите (с РЗП 20 000 кв. м) сред ул. „ Марин Дринов ” и „ Иларион Макариополски ”. Това е първата част от нашия план в терена на някогашния цех „ Каменица ”, сподели за „ Марица ” Владислав Кънчев, експерт „ Развитие планове ” към „ Сиенит Холдинг ”.

Припомняме, че две години откакто разгласи проект за пренасяне от Пловдив в Хасково, през 2017-а, " Каменица " продаде терена, на който се намираше пивоварната <210>. Той е 30.5 дка и е разграничен на обособени парцели. Новите терени са благосъстоятелност на две компании, които строят там голям комплекс с жилищна част, офиси, магазини и спортно-развлекателни уреди. Фирмите развиват самостоятелно своите планове, само че си партнират в архитектурната и градоустройствена визия на новия квартал. Инвеститори са „ Си Инвестмънт ", която е част от " Сиенит Холдинг " (строителната компания, построила огромна част от индустриалната зона до Пловдив и фабриките в нея) и новоучредени компании на хотелиера Георги Тотев.

„ Имаме утвърдени планове и към този момент строим в терена. Готови сме с изкопа, изл​ели сме даже фундаментната плоча на първата постройка ”, изясни за „ Марица ” Владислав Кънчев. Представителят на сдружението добави, че редом компанията залага на цялостното благоустрояване на терена. „ Ще разтеглим пътя към ул. „ Марин Дринов ” за улеснение на жителите. Но не очаквайте „ Каменица Hill ” да е следващият затворен вид жилищен комплекс в Пловдив. Напротив, планираме една отворена конструкция, тъй че вътрешното <210> пространство да е налично за пловдивчани и да дава друг тип услуги - кафенета, заведения за хранене, магазини и други В същото време клиентите ни, които ще закупят жилища, ще си имат самостоятелен достъп до своите жилища, който няма да се пресича с публичните пространства. ”

Различното в „ Каменица Hill ” е, че залага на различен вид комфорт на обитаване

На процедура това е първият първокласен комплекс в Пловдив със смесена функционалност, в централните елементи на града, настояват от екипа на „ Си Инвестмънт ". В зоната се обособяват зелени площи, детски площадки и пешеходни алеи, които естествено свързват главните линии на човекопоток - към центъра на града и близкия парк в кв. „ Каменица 2 “ и към новоизградения музей „ Каменица “. Проектът предлага съвременна и енергоефективна архитектура, в крайник с условията на новите вложители.

Луксозни жилищни здания допълват високия витален стандарт в комплекса

Инвеститорите покриват цялостната палитра от търсенето на купувачите ​- от дву-, три- и 4-стайни жилища до мезонетите. За всяко жилище е планувано паркомясто, екстра тук е и отоплението на Топлоелектрическа централа. „ Целта ни е да удовлетворим търсенето на купувачите - от българите до вложителите, които идват в Пловдив по линия на „ Тракия икономическа зона ”. Това са мениджъри от висшия ешелон и за тях е значимо да имат качествена среда на обитаване. Така че жилищата в „ Каменица Hill ” са от по-високия клас и дават отговор на условията както на родния, по този начин и на международния пазар. А за нас като вложители е предизвикателство да промотираме Пловдив като положителната жилищна локация ”, изясняват от екипа.

За комфорта на жителите се възнамеряват голям брой търговски обекти - пазар, заведения за хранене, кафенета, аптека, банков офис, детски център, плувен басейн, фитнес, магазини. Централната локация на плана обезпечава бърз и елементарен достъп до всяка постройка в комплекса - с автомобил, само че и с градски превоз и велосипед. „ Каменица Hill ” ще сътвори нова и качествена среда за живот, дават обещание вложителите.

За повече информация:

https://kamenitzahill.com
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР