Първите изявления за проблема, свързан с „розовия екран“ на смартфоните

...
Първите изявления за проблема, свързан с „розовия екран“ на смартфоните
Коментари Харесай

Розовият екран на iPhone 13, според Apple, не е хардуерен проблем

Първите изказвания за казуса, обвързван с „ розовия екран “ на смарт телефоните от серията iPhone 13, се появиха през октомври предходната година, единствено няколко седмици след формалното показване на новата линия устройства от Apple. Тогава за първи път казусът се прояви в модел iPhone 13 Pro, при който след два дни работа дисплеят стартира да става розов за няколко секунди и по-късно устройството се рестартираше. Ден по-късно устройството бе заменено в оторизиран сервиз.

Експертите свързват появяването на розов екран с активирането на ултра-широкоъгълната камера. Според изказване на Apple Support, компанията няма информация, че този проблем е хардуерен. Розовият екран, съгласно техническата поддръжка на Apple, се появява заради „ зависване на системата “.
`Розовият

Експертите на Apple поучават потребителите да архивират своите смарт телефони и да актуализират системата до най-новата версия. Също по този начин, специалистите предлагат да се актуализират всички приложения, конфигурирани на устройството, с цел да се отстрани вероятната несъответственост сред версията на приложението и iOS. Проблемът с екрана засегна всички нови модели: iPhone 13, iPhone 13 Pro и iPhone 13 Pro Max.

Междувременно потребителите означават, че розовият екран не се простира до целия екран, който продължава да демонстрира иконите на систематичната лента на положението. Тази функционалност допуска, че грешката може да е обвързвана със систематичния програмен продукт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР